Od ovih riječi ćete se naježiti! Holivudski glumac poslao poruku Dragani Mirković!

67173_dragana5_f.jpg

Holivudski glumac Žan – Klod van Dam je jedan od rijetkih svjetskih zvijezda koje svoju prijateljsku ljubav i podršku posebno u ovim danima vladavine korona virusa pruža Dragani Mirković i njenom suprugu Toniju. Žan – Klod van Dam je jako blizak prijatelj sa suprugom Draganer Mirković, Tonijem, kao i njihovom porodicom, iako Dragana i ne govori mnogo o njihovom druženju i međusobnim odnosima, a on im se ovoga puta obratio sa video snimkom: “Siguran sam da će ovaj moj video snimak vidjeti Dragana i Toni sa svojom porodicom.

Hvala vam od srca na svemu, na svoj podršci koju mi pružate svih ovih godina. Znate da sam fan i vaše muzike i vaše porodice. Šaljem vam ogromni poljubac. Ljudi, nedostajete mi. Vidimo se kada se sve ovo završi.

MI žemo biti ponovo na okupu. Volim te, Toni.” rekao je Žan – Klod na snimku kojeg je Dragana Mirković sherovala na svom instagram profilu, a u opisu su stojale samo riječi zahvalnosti. “Pravi prijatelj će uvijek naći načina da nam daju svoju podršku, pa čak i onda kada se to naizgled čini nemogućim.

Hvala ti iz dubine duše dragi prijatelju.”

Ovo pomalo neobično prijateljstvo traje već nešto više od 2 godine, a folk pjevačica je glumca najboljih akcionih filmova ugostila i u svom carstvu u prijestolnici Austrije. Ovo nije prvi put da ovako javno izjavljuju riječi podrške i ljubavi jedni prema drugima, tako da se može reći da ova veza između slavnog glumca i porodice Dragane Mirković nije za baciti u vodu. (magazindan.info/Foto:print screen magazindan.info)

Odgovori

scroll to top