Narodna mješavina koju preporučuju i ljekari! Treba vam ovo! – Balkanske Zvijezde

Narodna mješavina koju preporučuju i ljekari! Treba vam ovo!

5e85a002-065c-4aae-aba2-70030a0a0a64-215635-lek-ls-690x480-1.jpg

Ešerihija koli je bakterija sa kojom se većina žena susretne tokom života, a u borbi najbolje rešenje su prirodni lekovi

Ešerihija koli je jedna od napoznatijih bakterija koja živi u donjem dijelu probavnog trakta. Iako se najviše povezuje sa infekcijom urinarnog i probavnog sistema, može uzrokovati i upalu žuči, pluća, menangitis ali teške oblike sepse.

Upravo ona izaziva 90% urinarnih infekcija. Simptomi koji ukazuju da je imate su povišena tjelesna temperatura, mučnina i povraćanje.

Ova bakterija je prisutnija kod žena i nije ni malo bezazlena. Ukoliko se ne liječi može da dovede otkazivanja bubrega. Uz ovaj narodni lijek oslobodićete se tegoba i spriječiti ponovu pojavu ove bakterije.

Sastojci koji će vam biti potrebni:

– 250 g korijena peršuna
– 250 g limuna sa korom
– 200 g meda
– 2 dc l maslinovog ulja

Priprema:

Operite korijen peršuna i sameljite, a isto uradite i sa limunom. Izmiješajte dobro, pa dodajte i 200 gr meda i 2 dcl maslinovog ulja. Ovu smjesu čuvajte u staklenoj tegli i uzimajte po jednu kašiku pre večere.

Nakon što potrošite cijeli lijek, ponovite analizu. Ukoliko je bkterija još uvijek aktivna ponovite još jednu dozu. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori