Iznenadit ćete se kad čujete šta su završile ove pjevačice! Ona ima samo 8 razreda osnovne! – Balkanske Zvijezde

Iznenadit ćete se kad čujete šta su završile ove pjevačice! Ona ima samo 8 razreda osnovne!

5e450f9f-5018-4b9a-a0a3-765f0a0a0a64-307459-severina-kojic-ls-690x480-1.jpg

Vječito pitanje koje prati estradne ličnosti, bez obzira na to koliko su popularne, glasi: Šta imate od škole?

Primjera radi, vjerovatno akademski najobrazovanija je Neda Ukraden, koja ima čak dvije diplome, i to Pravnog i Filološkog fakulteta.

Nedu u stopu prate kolege Zorica Brunclik, sa diplomom Pravnog fakulteta u Nišu, kao i Zdravko Čolić koji je završio ekonomiju u Sarajevu.

Na estradi ima i onih koji “mašu” potpuno neočekivanim diplomama, poput Milana Kalinića i Adila Maksutovića. Naime, popularni voditelj je pilot, sa završenom Pilotskom akademijom u Vršcu, dok je Adil diplomirani kriminolog.

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamjenio muzikom. Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini.

Muzički su, svakako, najobrazovaniji Željko Joksimović, Bilja Krstić, Kornelije Kovač i Zorana Pavić, jer su završili Muzičku akademiju.

S druge strane, spisak “srednjoškolaca” je, naravno, nešto duži. Dara Bubamara završila je Srednju saobraćajnu, a Dragana Mirković, Mira Škorić i Suzana Jovanović – trgovačku školu.

Era Ojdanić je sam priznao da “nije majstor da napravi bure, al je majstor da osvaja cure”. Budući da se za to njegovo majstorstvo ne dobija nikakva diploma, Era je ostao na osnovnoj školi.

Isto obrazovanje, to jest osam razreda osnovne škole, imaju i Severina, Zlata Petrović, Ljuba Aličić, Hasan Dudić i Vesna Zmijanac, koja pored toga može da se pohvali i završenim daktilografskim kursom, piše vestinet.rs. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori