DETALJI! Popović o ovome do sad nije pričao! Brena i ja to nismo mogli da odbijemo…

2113945_sprocic_ls.jpg

Poslednjih godina Saša Popović nije za javnost govorio o prodaji “Granda”, ali je sada, u poslednjem intervjuu, izneo pojedine detalje.

“Godine 2014. su nam ponudili odlične uslove, koje Brena i ja nismo mogli da odbijemo, te smo prodali deo firme. Uskoro ćemo odlučiti da li da im ustupimo i ostatak”, rekao je on, pa dodao: “Puno su od samog početka učinili za ‘Grand’, o čemu, između ostalog, svedoči i broj zaposlenih. Ranije ih je bilo svega 40, dok danas u radnom odnosu imamo više od 200 ljudi.”

“Svojevremeno sam gotovo sve emisije sam vodio, bio sam organizator, scenarista, voditelj, montažer. Sada se posao rasporedio i konačno imam vremena za sebe i porodicu. Suzana i ja smo u međuvremenu kupili kuću u Opatiji, te kad god nam se ukaže prilika, volimo tamo da pobegnemo. Budući da sam od novembra i zvanično penzioner, prilika je napretek. Zasad ostajem voditelj i direktor u ‘Grandu’ i tako će biti sve dok me zdravlje bude služilo. Već zamišljam kako da unapredim 15. sezonu muzičkog takmičenja ‘Zvezde Granda”, zaključio je on. (Kurir.rs, M.G/Story/Foto: Vladimir Šporčić)

Odgovori

scroll to top