Mnogi su se obradovali što smo dobili kućni zatvor! Đani i njegova supruga razočarani u kolege! – Balkanske Zvijezde

Mnogi su se obradovali što smo dobili kućni zatvor! Đani i njegova supruga razočarani u kolege!

2192695_1803-ana-paunkovic_ls.jpg

Jadni oni: Posle zaslužene kazne kućnog zatvora, pevač i njegova supruga Slađana žale se da im se kolege ne javljaju

Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš već su počeli da služe kaznu zatvora od po 90 dana u stanu u Beogradu na vodi zbog toga što su u petak prekršili obavezujuću meru zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na javnim mestima.

Kako sada ne smeju da napuštaju dom, Trajkoviće posećuje najbliža rodbina i prijatelji, koji će im pomagati da prebrode teške dane. Među njima samo je nekoliko Đaniijevih kolega sa estrade koji su mu se stavili na raspolaganje.

Govoreći o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi njegova porodica, Đani je vidno razočaran prokomentarisao da je izostala podrška pevača s kojima je godinama blizak prijatelj, ne želeći da kaže njihova imena. Ali Slađana se nije ustručavala da navede one koji su ih odmah pozvali.

– Ja ću da kažem. Dosta njih se obradovalo. Hvala svima koji su se javili, Vanesa Šokčić bila je prva koja je došla da vidi da li treba nešto deci. Aco Pejović, Aca Lukas i još dvoje-troje njih se javilo, i to je sve – kazala je ona, dodajući da se veoma kaju zbog toga što su u petak otišli na kafu u hotel.

– Naravno da to nikada ne bismo uradili, pa nismo mi balavci željni kafane i kafe. Presela mi je ta kafa, najskuplja u životu.

Zaista nismo znali za tu meru jer je ona doneta tog dana, šta da vam kažem kad ni inspektori u policiji nisu znali dok nisu došli na posao. Ali neko je znao i mogao je da nam javi – zagonetno je rekla Đanijeva supruga. (Kurir / I. E./ Foto: Ana Paunković)

Odgovori