OGLASIO SE ĐANI! Progovorio o ratu sa Darom Bubamarom!

2193095_djani-sonja-spasic235657546_ls.jpg

Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš već su počeli da služe kaznu zatvora od po 90 dana u stanu u Beogradu na vodi, zbog toga što su u petak prekršili obavezujuću meru zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na javnim mestima.

Navodno, Dara Bubamara žestoko se razočarala što se ovo uopšte i dogodilo, pa ga nije ni pozvala da ga pita da li mu nešto treba. Međutim, prema Đanijevim rečima sa Instagrama, njih dvoje su i te kako nastavili dugogodišnje prijateljstvo.

“Nakon što su uhapšeni, oni su isključili mobilne telefone i samo se javili članovima porodice da ostaju i pritvoru. Kada su sledećeg dana izašli pred sudiju i dobili kaznu zatvora,ponovo su uključili telefone, a tada su počele da im pristižu poruke podrške. Međutim, od malog broja Đanijevih kolega, među kojima su bili Aco Pejović i Vanesa Šoškić”, priča izvor blizak folkeru i dodaje: “Oni su ih pitali da li je nešto potrebno njihovom sinu, koji je kod kuće, i snajki, što je pevača i njegovu suprugu posebno ganulo. Međutim, razočarala ih je činjenica da se drugi njihovi prijatelji nisu oglasili, a najviše ih je pogodilo što to nije učinila ni Dara Bubamara, iako su više od deset godina kućni prijatelji”, tvrdio je izvor za domaće medije.

“Iako je Đani na sve načine pokušao da opravda svoju koleginicu, nije mu pošlo za rukom. Njegova žena Slađa urlala da je Dara nezahvalna, bezobrazna i podsetila muža koliko puta su je podržali kada je zbog njenog ponašanja, g*lišavih fotografija i po*no-afera osuđena u javnosti. Zakleli su se da će sa 90 odsto estradnih prijatelja prekinuti kontakt, a prvenstveno sa ljudima poput Dare, od kojih su najviše očekivali podršku”, navodi izvor i otkriva da je pevač jedva sprečio ženu da pozove kolege koje su ih povredile.

“Čim su se smirili, Đani je svoju koleginicu otpratio na društvenim mrežama i obećao ženi da više neće biti budala koja kolege stavlja ispred sebe i da će okrenuti novi list”, zaključio je izvor.

Upravo ovim povodom, Đani se oglasio na društvenoj mreži Instagram, pa poručio:

“Ovo je laž. Dara je moja drugarica.” (Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić)

Odgovori

scroll to top