Aleksandra Mladenović sjela u traktor! Slobodna sam, ali momci nek sačekaju još malo!

2193843_45645645646_ls.jpg

Mlada pevačica opisuje na koji način provodi vreme u izolaciji u rodnom selu, potvrđuje da je raskinula s dečkom, ali i otkriva kako sebe za godinu-dve vidi kao udatu ženu i majku

Čim je u Srbiji uvedeno vanredno stanje, Aleksandra Mladenović sela je u svoj automobil i iz Beograda se odvezla u rodno selo Samarinovcu kraj Žitorađe, na jugu Srbije. Dane u izolaciji koristi da bude što više s članovima svoje porodice, a u intervjuu za Kurir pevačica otkriva kroz šta je prošla zbog pandemije, šta radi na selu, ko ju je razočarao i zbog čega je raskinula s dečkom.

Kako izgledaju tvoji dani u izolaciji?

– Jednostavno, opušteno i mirno. Najviše vremena provodim s bratancem i bratanicom, čitam knjige i odmaram se. Ovi dani mi ne padaju teško jer sam s porodicom i u prirodi. Doduše, u bašti ne radim jer je kod nas nedavno padao sneg i još nije počela setva, pa porodici pomažem oko kućnih poslova.

Da li te je neko u ovim trenucima razočarao?

– Nisam se razočarala, jer oni koji je trebalo da pitaju za zdravlje pitali su i svi koji treba da budu uvek uz mene i sada su tu. Neki nebitni ljudi i ne moraju da pitaju ništa, niti me zanimaju.

Plašiš li se da nećeš imati posla kad sve ovo prođe, s obzirom na to da stručnjaci u Evropi najavljuju krizu, koja posebno može da pogodi estradu?

– Ne plašim se! Videćete, biće posla za sve. Dobro mi je došao ovaj odmor, jer otkako sam počela da pevam, nisam stala uopšte. Ko hoće da radi, uvek može. A što se tiče nastupa koji su odloženi, menadžeri su sve objasnili ljudima kod kojih pevači nastupaju. Svi znaju kakva je situacija, tako da nije bilo problema jer je zdravlje na prvom mestu.

Šta ćeš da uradiš kad sve ovo prođe?

– Prvo ću da dođem u Beograd i snimim spot za duetsku pesmu koji je već trebalo da izađe, ali sam i to odložila zbog novonastale situacije. Onda ću da se vidim sa svim prijateljima, s društvom, da se opustimo i nastavimo sa životom tamo gde smo stali.

Šuška se da si raskinula s dečkom za kojeg si govorila da je tvoja idealna polovina. Kakav ti je sada status i šta se desilo s princom?

– Slobodna sam i dalje. Da, raskinuli smo, nismo više zajedno, ali vidim da brine i da se raspituje kako sam. Kad prođe pandemija, onda ću da razmišljam o momcima, sada je najvažnije da svi budemo živi i zdravi. Neka čekaju momci!

Da li bi volela da upoznaš pravog i zasnuješ porodicu?

– Vidim sebe kao majku, udatu ženu, mogu slobodno da kažem i kao domaćicu jer znam sve poslove da obavljam i znam sve da kuvam. Možda ne u narednom periodu, ali za godinu-dve, zašto da ne.

Za svoje godine si dosta toga postigla, gde vidiš sebe za deset godina?

– Sebe za deset godina vidim kao uspešnu pevačicu, ostvarenu ženu i majku i, naravno, maštam o velikim koncertima svuda po svetu. Zahvalna sam svojoj publici što je uvek tu uz mene i zato idemo krupnim koracima dalje. (Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić, Kurir)

Odgovori

scroll to top