(VIDEO) Snimka rastopila svijet! Bebe blizanke se maze dok spavaju!

blizanke-maze-696x365-1.jpg

Većina blizanaca su najbolji prijatelji. Oni dijele gotovo sve kako odrastaju. No njihova povezanost počinje i prije rođenja. Zamislite samo kolika im je velika utjeha što u utrobi imaju još nekoga dok rastu i razvijaju se.

Nedavno je u javnost izašla snimka malenih blizanki koje dokazuju povezanost koju samo blizanci dijele. One su tada već izašle iz utrobe, ali i dalje spavaju pripojene jedna za drugu.

Na snimci su blizanke na tren otvorile oči i pogledale svoju mamu, koja ih je snimala, ali im je bilo toliko ugodno da su odmah ponovno zaspale.

Adorable Twin Babies Cuddle In Bed

These sleepy twins cuddling is the most adorable thing I've ever seen 😍👶

Gepostet von UNILAD am Donnerstag, 24. Januar 2019

Tada su im na licima od ugode zasjali maleni osmijesi. One su bile okružene igračkama, ali im to nije bilo važno jer su imale jedna drugu.

Te dvije malene blizanke imaju i svoj Instagram na kojima njihova mama objavljuje njihove avanture. Zovu se Sofia i Sara.

One su sada već prešle dvije godine, a već su bile na mnogim putovanjima po Europi. Avanture koje proživljavaju čine se zaista divne, ali sigurno je da je tu i mnogo stresa. Ipak, nije lako odgajati dvoje djece, pogotovo kada je riječ o blizankama.

Roditelji su sretni na svim objavljenim fotografijama, ali sigurno nije potpuno lako putovati s tako male dvije bebe. No, čini se da svi uživaju, uključujući i mnoge pratitelje Instagram profila ovih malenih slatkica.  (magazin.ba/foto:print screen magazin.ba)

 

Odgovori

scroll to top