HAOS NA ESTRADI! Do juče smo bili kao brat i sestra, sad ispade da smo neprijatelji!

2196389_2165007-cekic170820180002-edit_ls.jpg

Da se u nevolji najbolje poznaju pravi prijatelji, Radiša Trajković Đani je osetio sada na svojoj koži, te je, kako kaže, za sva vremena otpisao Andreanu Čekić.

Podsetimo, Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš služe kaznu zatvora od po 90 dana u stanu u Beogradu na vodi zbog toga što su u petak prekršili obavezujuću meru zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na javnim mestima.

“Andreana me nije zvala, eto, moguće je. Zvala me je da joj budem kum kada se bude udavala, a sad me nije zvala. Verujte, nemam nikakav komentar. Do juče smo bili kao brat i sestra, a sad ispade kao da smo neprijatelji – požalio se Đani, prenose mediji pisanje Sveta.

“Razočaran sam, ali ovako ti lepo otvore oči, pa znaš ko ti je brat, a ko nije. Ako smo se poštovali celog života, ne razumem da se niko ne seti da okrene telefon” dodao je Trajković, pa zaključio:

“Niko me od kolega nije pozvao. Zapravo, zvali su me samo Aco Pejović, Lukas, Ceca, Jana i Viki. Nema veze. Neka su svi oni meni živi i zdravi, želim im svu sreću ovog sveta.” (Kurir.rs / Svet)

Odgovori

scroll to top