Sve po njihovom ukusu! Ovako izgleda kuća Darka Lazića u Brestaču!

2189511_darko-lazic-29102019-0014-1_ls.jpg

Darko Lazić je u rodnom Brestaču, u kojoj on sada živi sa svojom izabranicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem. Darko je otkrio kako izgleda njegov život u vanrednim okolnostima, ali i kako se slaže sa svojom verenicom.

“Mi smo uglavnom kući i poštujemo zakon. Igramo karte i društvene igre, sedimo preko dana u dvorištu i tako. Radovi oko kuće su u toku”, kaže na početku razgovora Darko i otkriva kako se oseća nakon operacije smanjenja želuca.

“Oslabio sam 48 kilograma za manje od tri meseca i osećam se nikad bolje, dosta lakše se krećem i noga me manje boli. I meni je bilo teško na početku, a što se tiče Indi, uz nju sam i držim joj palčeve, ona je jaka žena, izboriće se ona sa tim”, rekao je folker u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” i otkrio da li dolazi do svađa sa Marinom sada kad su u izolaciji.

“Mi se uvek slažemo stvarno dobro, i niti se svađamo, niti se prepiremo. Uglavnom nađemo zajednički jezik, kao što smo ga otpočetka našli. Ide nam super i ona je stvarno najbolja. Aleksej je mamin sin, on je onako jedno dobro dete i sa njim nikad nije dosadno. Ne smem da kažem zbog čega me žena opominje” kaže Lazić. (kurir.rs/foto:print screen kurir.rs)

Odgovori

scroll to top