Užas! Tinejdžerka (15) izvršila samoubistvo zbog stresa u samoizolaciji! – Balkanske Zvijezde

Užas! Tinejdžerka (15) izvršila samoubistvo zbog stresa u samoizolaciji!

bosanska_policija.jpg

Tinejdžerka iz Kalifornije izvršila je samoubistvo, kako se pretpostavlja zbog toga što nije mogla da se izbori sa stresom u samoizolaciji, uvedenoj da bi se sprečilo širenja epidemije korona virusa, koji je samo u SAD odneo 21.690 života.

Džo Smit, stara 15 godina, pronađena je obešena u stanu u Stoktonu, a kako medji navode, samoubistvo je izvršila zbog nakupljenog stresa usled epidemije Kovida-19 i naredbe da svi moraju da budu u kući. Američki medij, pa i Njujork Post, upozoravaju roditelje da moraju da obrate više pažnje na decu kako se slične tragedije ne bi dešavale.

Mediji navode da je devojčicina majka, Danijela Hunt, sa kojom je Džo živela, rekla da nije našla oproštajno pismo. Danijela je kazala da je radila sve što je bilo u njenoj moći kao roditelja i da zato je danas pozvala sve majke i očeve da zastanu i posvete više pažnje svojoj deci u ovako ekstremnim vremenima.

Devojčica je bila dobar učeniki i sportista, a njen trener Bil Flečer napisao je Fejsbuku da ta smrt treba da podstakne roditelje da komuniciraju sa decom o pandemiji i korona virusu.

Molim roditelje da ne pretpostavljaju da njihova deca mogu lako da se nose sa tom krizom i da olako pretpostavljaju da su dobro -rekao je Flečer.

On je naveo da ne može da zamisli kroz šta je prošla Džo i ukazao da je njena samohrana majka imala privatni ugostiteljski posao, radila je po naružbini, što u ovim vremenima nije moglo da bude dovoljno. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Odgovori