STRAŠNO! Pijan ubio komšiju, pa ga bacio u bunar!

1_4.jpg

Stvarni razlog sukoba i fizičkog obračuna utvrdiće istraga, koja treba da otkrije i nedoumicu kada je telo bačeno u bunar.

Tridesetdevetogodišnji Joca M. iz Čente kod Zrenjanina sumnjiči se za krivično delo ubistva svog poznanika i komšije, dvadesetosmogodišnjeg Save P, koje se dogodilo u petak 17. aprila, po svemu sudeći u kasnim popodnevnim časovima, a navodno je uzrokovano velikom količinom alkohola koji su prethodno konzumirali.

Šta se i kako tačno odigralo u dvorištu kuće njihovog zajedničkog poznanika (42) i takođe meštanina sela Čenta, kod kojeg su se i ranije često okupljali i pili, zvanično nije poznato, ali po svemu sudeći, prenose Novosti, nakon ispijene velike količine alkohola, oni su se posvađali i potukli, a kasnije, u večernjim časovima, zrenjaninska policija u bunaru u dvorištu kuće u kojoj se tuča odigrala, pronašla je beživotno telo mladića.

Meštani pitomog banatskog sela, koji ovih dana, disciplinovano poštuju mere izolacije i karantina, u neverici da se ubistvo dogodilo, u telefonskim kontaktima međusobno prepričavaju događaj sa tragičnim epilogom i poznavajući ove lokalne momke, kako kažu sklone porocima, ne veruju da se ubistvo dogodilo.

– On je deset puta fizički snažniji, od žrtve, koji je bio krhke građe i ne verujem da je bio svestan da ga je ubio, jer su često sedeli i pili zajedno baš u kući tog svog poznanika. Šta je razlog svađi i tuči, zaista ne znam – kaže za meštanin Čente.

Stvarni razlog sukoba i fizičkog obračuna utvrdiće istraga, koja treba da otkrije i nedoumicu kada je telo bačeno u bunar, da li je on prethodno još bio živ, ili se to dogodilo nakon što je žestokim udarcima po glavi i telu, lišen života.

Joca M. je uhapšen iste večeri kada se ubistvo dogodilo, nakon saslušanja u Višem tužilaštvu u Zrenjaninu i krivične prijave zrenjaninske policije, određen mu je pritvor do 30 dana.

Inače i osumnjičeni i ubijeni, živeli su u komšilku, ali odbačeni od svojih porodica. Jednog je napustila supruga i petoro dece, dok je drugi živeo u napuštenoj kući sam, daleko od oca i svoja dva brata. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Odgovori

scroll to top