Duško i Karleuša plivaju u parama! Evo kako izgleda kuća u kojoj žive njegovi roditelji!

kaver.jpg

Duško je u bogatoj karijeri igrao za puno klubova širom sveta, a ugovorom koji je 2018. godine potpisao u Kini obezbijedio je sebi ozbiljnu zaradu. Ipak, život srpskog reprezentativca nije oduvijek bio med i mlijeko.

Duško Tošić je odrastao u selu Orlovat u blizini Zrenjanina. Nakon završene srednje škole, zbog nemaštine, roditelji su se odlučili na težak korak. Poslali su sina u Zrenjanin, u Dom za djecu i omladinu koji je obezbjeđivao smještaj za učenike čiji roditelji nisu imali dovoljno novca kako bi obezbedili smještaj djetetu.

Tokom boravka u gradu na severnom delu države, Duško je zavolio fudbal i u Proleteru je napravio prve fudbalske korake.

U tom periodu, dok je bio odvojen od roditelja, Duško ipak nije bio sam. Veliku pomoć za njega predstavljala je Nadica Kockar (majka rijaliti zvezde Kije), žena koja je nesebično postupila prema tada mladom fudbaleru. Ona je radila kao kuvarica u jednom restoranu i redovno je Dušku obezbjeđivala obroke. Osoba je koja je bila dosta bitna za ostvarivanje svih uspjeha do kojih je Tošić stigao.

Fudbaler se rado sjeća tog perioda, što je otkrio u jednom intervjuu 2008. godine, kada je ispričao koliko je zapravo bilo teško.

– Ponosan sam na svaki detalj iz svog života, pa i na to što sam tri godine živeo u domu. I Džordž Buš je bio cvjećar pa je postao predsednik SAD. Pre nego što sam počeo tamo da živim, putovao sam od Orlovata do Zrenjanina i natrag. Bilo mi je veoma naporno. Budio sam se u sedam sati ujutro, a kući sam se vraćao oko 23 sata. Imao sam zaista mnogo obaveza u Zrenjaninu i bilo je nemoguće da putujem svakog dana, a uz to sam imao i snažnu želju da uspijem u životu.

Evo kako izgleda kuća njegovih roditelja!

On je danas otišao kod majke u rodno selo, a na svom Instagram profilu je objavio nekoliko slika iz Orlovata. (balasevizam.novi.ba/Foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori

scroll to top