(VIDEO) Svoju tugu je mogla pokazati samo suzama! Plakala svake noći sve dok konačno nije udomljena! – Balkanske Zvijezde

(VIDEO) Svoju tugu je mogla pokazati samo suzama! Plakala svake noći sve dok konačno nije udomljena!

safe_image-3.jpg

Ona je očajnički trebala pažnju i propinjala se na rešetke boksa samo kako bi je neko primijetio i pomazio, dok su suze padale niz njeno lice. Njene krupne oči su izgledale prazno i kao da moli svakoga ko prođe pored nje, da je povede sa sobom kući.

Volonteri udruge The High Plans nisu je mogli ostaviti u azilu da čitav život provede u kavezu.

Jedna predivna ženkica pronađena je na ulici i svoju tugu je mogla pokazati samo suzama koje su padale niz njeno lice. Udruga u Novom Meksiku se zaista trudi da svim napuštenim psima pronađe sretan dom u kojem će oni biti voljeni i cijenjeni.

Kada su naišli na ovog tužnog psa, znali su da moraju nešto poduzeti.

Fotografisali su je baš u trenutku kada je plakala i objavili na društvenim mrežama moleći ljude da je udome. Ne samo da su stotine ljudi komentarisale sliku, nego je bilo i zaista puno kandidata koji su je željeli udomiti, ali se jedna žena baš isticala.

Ona je potom odvedena u svoj novi dom i suze su ubrzo ostale iza nje. Sada je jako sretna i uživa sa svojom porodicom. (virealno.com/foto:print screen virealno.com)

Odgovori