Sačuvao je poruku prije nego što je stavljen na respirator! Poruka oca koji je umro od korone će vas rasplakati! – Balkanske Zvijezde

Sačuvao je poruku prije nego što je stavljen na respirator! Poruka oca koji je umro od korone će vas rasplakati!

94304719_2612993445472829_1077299882282188800_o.jpg

Džonatan je preminuo 22. aprila usled srčanog zastoja koji je pruzrokovala bolest posle mesec dana lečenja u bolnici. Njegova supruga Kejti razgovarala je s lekarima samo nekoliko sati ranije i pričali su o njegovom skorom oporavku.

Džonatan Koeljo iz Konektikata umro je od korona virusa u 32. godini, a porodici je ostavio oproštajnu poruku koju je pronašla njegova supruga.

Mladi čovek sačuvao poruku na telefonu, pre nego što je stavljen na respirator.

Kada je Kejti pokupila njegov telefon i ostale stvari, nije očekivala da će među njima pronaći i srceparajuće pismo, koje je Džonatan napisao supruzi i deci, a onda ga sačuvao u telefonu.

– Volim vas svim srcem i dali ste mi najbolji život koji sam ikada mogao da poželim. Srećan sam i ponosan što sam tvoj suprug i otac deci – piše u poruci.

Nakon toga je rekao ženi da nastavi da živi život sa istom srećom i strašću zbog kojih se zaljubio u nju.

– Reci sinu da je on moj najbolji drug i da sam ponosan što sam njegov otac. Neka Penelope zna da je princeza i može da ima sve što poželi u životu. Tako sam srećan – napisao je on.

Na kraju je napisao da se ne ustručava ako sretne nekoga, i da će ga, znajući da on voli nju i njegovu decu, voleti i on.

– Uvek budite srećni bez obzira na sve! – zaključio je otac.

Kejti je rekla da je njen surpug verovatno napisao poruku nekoliko nedelja pre smrti i pre nego što je stavljen na respirator. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Odgovori