Nova pravila u Zvezdama Granda! Saša Popović donio važnu odluku! – Balkanske Zvijezde

Nova pravila u Zvezdama Granda! Saša Popović donio važnu odluku!

sasa-popovic_foto_srbijadanas_1_0.jpg

Kako uskoro počinju snimanja “Zvezda Granda”, muzičkog talent šou-programa u kom je roker član žirija, mnogi se pitaju da li će zbog svih zdravstvenih tegoba prisustvovati snimanjima.

Ne može se bez njega.

– Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sedi satima – otkrio je izvor za “Svet”.

– Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe – dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

– Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom posle svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.

Podsetimo, Đorđe je jedna od retkih javnih ličnosti koja je otvoreno govorila o virusu, uz otkriće da su se pored njega u bolnici lečili još drugih pripadnika domaćeg šou-biznisa, ali da je odlučio da ispoštuje njihovu odluku da o tome ćute. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Odgovori