Prazna već šest mjeseci! Vlasnik nudi kuću na poklon! Svi bježe kad čuju ovo! – Balkanske Zvijezde

Prazna već šest mjeseci! Vlasnik nudi kuću na poklon! Svi bježe kad čuju ovo!

kuca.jpg

Firma za nekretnine u Luizijani daje besplatno kuću svima koji su voljni da se usele, ali postoji problem jer je kuća navodno ukleta.

Prazna već šest meseci

Silvija Meklejn, suvlasnica agencije za nekretnine, tokom marta je na Fejsbuku objavila slike kuće koja se nalazi u Luizijani, a naglasila je daje gratis svima koji su bili spremni da uzmu kuću i presele je sa imanja.

Napisala je da je čuvena kuća građena krajem 1920-ih i ranih 1930-ih, ali da je poslednjih šest meseci bila “ispražnjena zbog razvoja” nakon što je njena kompanija kupila zemlju.

– Naše napore i troškove razvoja koncentrisali smo na to da sačuvamo što je više moguće drveća i jednostavno nema mesta u komšiluku za kuću – napisala je Meklejnova.

U nastojanju da sačuva krajolik Meklejnova je rekla da je njena kompanija odlučila da pokloni kuću onome ko želi da je preseliti sa imanja i obnovi. Fejsbuk post privukao je stotine komentara ljudi zainteresovanih za zauzimanje kuće od 222 kvadrata, ali i niz poruka bivših stanovnika kuće i meštana koji tvrde da su primetili da je kuća – jednostavno ukleta.

Lokalni stanovnici kažu da kuću upoređuju sa “kućom strave Amitivil” – kućom na Long Ajlendu gde je muškarac 1974. godine ubio roditelje i četvoro braće i sestrARA dok su spavali, a za koju se kasnije navodilo da je bila ukleta i da je zato došlo do pokolja.

Jedan korisnik Fejsbuka, Gipsi Daun, tvrdi da je bio poslednji stanar koji je živeo u kući koju agencija nudi na poklon, pre nego što je napuštena.

– Vlasništvo je bilo raj, ali kuća je prilično uznemirujuća, ako ne uživate u komunikaciji sa svetom duhova, jer oni glasno govore – napisao je Daun. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Odgovori