Porodična tragedija! Brat ubio godinu dana stariju sestru!

e88eed382ea0c9fd27c8.jpeg

Policija je dobila dojavu iz Centra 112 da se oko 20 sati u četvrtak navečer u Smoljancu najvjerojatnije dogodilo ubojstvo; muškarac koji je kao svjedok tražio pomoć policije i hitne pomoći jer se uplašen bojao da je dogodilo ubojstvo, nažalost, bio je u pravu. Iako su djelatnici Hitne pomoći i policije ubrzo došli na mjesto događaja, mogli su samo utvrditi da je ubijena ženska osoba.

Cijelu noć s četvrtka na petak trajao je očevid u mjestu Smoljanac u Općini Plitvička Jezera tijekom kojeg su djelatnici PU Ličko-senjske, u suradnji s karlovačkim Županijskim državnim odvjetništvom, izuzimali dokaze i tragove na mjestu ubojstva.

Kako doznajemo, ubojstvo je počinjeno nožem.

Iz PU Ličko-senjske kažu nam da istraga još uvijek traje, stoga ne mogu iznositi detalje, no potvrđuju da je još sinoć uhićena osoba za koju se sumnja da je počinila ubojstvo te da je riječ o osobi od 70 godina.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o obiteljskoj tragediji, da je brat, nakon svađe, ubio vlastitu sestru koja je bila godinu dana starija od njega. Motive još uvijek istražuje policija. (vecernji.hr/foto:print screen vecernji.hr)

 

Odgovori

scroll to top