(VIDEO) SPAŠAVALI MLADIĆA IZ BUJICE! Snažno nevrijeme! – Balkanske Zvijezde

(VIDEO) SPAŠAVALI MLADIĆA IZ BUJICE! Snažno nevrijeme!

2229419_grcka_ls.jpg

Posebno su se na udaru oluje koja je došla iz Severne Makedonije našli Halkidiki, Solun, Kilkis, Seres i Ksanti. Vatrogasci su spasli jednog mladića (21) čiji je automobil odnela nadolazeća bujica.

Širom severne Grčke ulice su se pretvorile u reke nakon velikih kiša.

On je u Lagadasu izgubio je kontrolu nad vozilom zbog velike količine vode na putu. Mladić koji je bio na mestu suvozača uspeo je da se izbavi i kontaktira nadležnu službu.

Ubrzo je stigla ekipa od 10 vatrogasaca sa tri vozila i uspeli su da spasu vozača, čiji je automobil bujica nosila 30 metara. Oba muškarca odvezena su u bolnicu iz predostrožnosti.

Παραλία Νέας Καλλικράτειας. Προιόν Δανείου 17.500.000 ευρω. Έργα Διοίκησης Εμμανουήλ Καρρά. Τα σχόλια είναι περιττά. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Gepostet von Νέα Γενιά Νέα Πορεία am Donnerstag, 21. Mai 2020

Na Halkidikiju poplavljeno je više kuća i prodavnica, a potoci vode su prekrili ulice i pretvorili dvorišta u jezera. Takođe, grčki mediji navode da je zabeležno čak 6.700 munja.

Vatrogasna brigada u Solunu dobila je više od 100 poziva da ispumpa vodu iz domova i podruma građana.

Grčki meteorolozi smatraju da će se padavine nastaviti, najvećim delom na Kritu, a da bi olujno nevreme trebalo do petka uveče da oslabi. (kurir.rs/foto:print screen kurir.rs)

Odgovori