SAŠA POPOVIĆ OTKRIO! Evo kako će šou da se odvija i gde mu je otišlo 100 €!

1522153_screenshot-53_ls.jpg

“Nekada u ‘Zvezdama Granda’ kad su se takmičili Topalko, Darko Lazić, Jelena Kostov, Prijovićka, Katarina Grujić, Gile… to je trebalo 15, 16 krugova da prođe da bi došao u finale! Već postanu i zvezde kad dođemo do finala. A sada, prođe 7 krugova i – finale.

Publika nije ni stekla utisak o kandidatima. Sve smo ih zadržali za sledeću sezonu. Ovih pet emisija što radimo, radimo 3. krug s kandidatima iz Srbije i onda ćemo u septembru i oktobru da uradimo 3. krug sa kandidatima iz eks-Jugoslavije…” objašnjavao je Popović, pa otkrio i kako mu je stvarno prošlo vreme van posla, te da je 100 evra od države automatski primio jer je penzioner.

Saša Popović na prvom snimanju “Zvezda Granda” posle vanrednog stanja uvedenog zbog koronavirusa, objasnio je kako će se šou sada odvijati, te koje mere zaštite su preduzete u čuvenom studiju.

Kako je istakao, unutra svi moraju da nose maske i rukavice, dok će žiri imati boksove od pleksiglava, kao i voditelj Voja Nedeljković.

“Ja sam bio ona kategorija koja nikako nije mogla da izađe iz kuće. Izašao sam jednom, valjda… i odmah me paparaco uhvatio!” šalio se on, pa nastavio: “Nisam izlazio, ali dobro sam se odmorio i znao sam da će da prođe jednog dana…

Ja sam penzioner, automatski sam dobio (100 evra) … mislim da ih je ćerka uzela”, dodao je on. (kurir.rs/foto:print screen kurir.rs)

 

Odgovori

scroll to top