SKANDAL! Njemački državni parlament uveo obvezu nošenja maske!

Parlament-760x550-1.jpg

Govornički pult se u bavarskom državnom parlamentu dezinficira se nakon svakog govora.

Odmah nakon uvođenja obveze nošenja zaštitne maske u bavarskom državnom parlamentu ovog ponedjeljka, odvija se skandal zbog najavljenog nepoštivanja od strane političke opcije AfD.

Šef desničarske populističke političke opcije najavio se odmah kako se toga neće pridržavati. Umjesto toga, oni se oslanjaju na zrelost svojih zaposlenika i posjetitelja.

AFD je od samog početka veliki kritičar obveze nošenja zaštitne maske koji se odnosi na javni prijevoz i trgovine. Kao i neki teoretičari zavjere, oni to vide kao nedopustiv paternalizam.

Državni predsjednik Ilse Aigner (CSU) tada je najavio da će u skladu s prethodno najavljenim nepoštivanjem obveze nošenja zaštitne maske poduzeti daljnje korake ako se pravilo zaista neće ispoštovati.

Nastavno na razvoj događaja mogla bi se održati posebna sjednica na kojoj bi se definirale sankcije za nepoštivanje obveze nošenja zaštitne maske.

Svi zaposleni u državnom parlamentu moraju se suzdržati od radnji koje utječu na rad državnog parlamenta, njegovih odbora, organa i ustanova što uključuje i obvezno nošenje zaštitne maske ako je donesena takva odluka. (superradio-minhen.de/Foto:print screen superradio-minhen.de)

Odgovori

scroll to top